Welkom: Leo wobben medewerker wvdw.

Agenda inloopmiddagen en lesmiddagen

Magda Witsiers

www.wereldvandewijsheid.nl

http://www.wereldvandewijsheid.nl/agenda/landkaart.htm

Energiebehandeling

Meppel inloopmiddagen

Wijchen inloopmiddagen

Deze energie, afkomstig uit de Wereld van de Wijsheid, is van een zeer grote kracht en werkt in op de oorzaak van lichamelijke of psychische klachten die globaal in drie vormen zijn te herkennen:

1) De oorzaak is gelegen in het lichaam: bijv het genetische materiaal of door een trauma van buitenaf.

2) De oorzaak kan gevonden worden in bepaalde gedachten, waardoor er een blokkade optreedt in het lichaam.

3) De oorzaak ligt in een nog onbewuste blokkade vanuit een vorige existentie.

***

Emmeloord Lessen vanuit de Wereld van de Wijsheid

Eemnes Lessen vanuit de Wereld van de Wijsheid

Zenderen Lessen vanuit de Wereld van de Wijsheid

Deze lesmiddagen zijn bedoeld voor een ieder die wil groeien in bewustzijn en op zoek is naar nieuwe inzichten.

De werkwijze van de Leraren is er niet op gericht om contacten te leggen met overledenen, maar om de mens kennis te laten maken met zijn eigen wezenskracht en de mens een groter overzicht, een ruimere kijk mee te geven.

De Leraar vertelt: “Gezien de verscheidenheid in mensen die de lesmiddagen bezoeken, zijn er één of meerdere leraren op deze momenten aanwezig en de mensen in de zaal zullen bemerken dat, wanneer een andere leraar het woord overneemt, de energie kan veranderen.

Voor Magda maakt dit niets uit, maar wij willen hiermee wat meer duidelijkheid naar de mensen scheppen.

Wij zullen per moment bekijken wie er allemaal aanwezig zijn en passen de informatie die wij verstrekken hierop aan. Terwijl er tijdens de lessen van de voorgaande jaren veel persoonlijke informatie werd doorgegeven, zal dit tijdens de nieuwe bijeenkomsten niet meer het geval zijn, maar wij proberen in onze boodschappen wel zo dicht mogelijk bij de mens te blijven.

De inhoud van de teksten zal een grotere reikwijdte krijgen, een diepere laag hebben dan de speelse lesvorm die wij in het verleden gebezigd hebben.

Wel willen wij de vrolijke noot erin houden, omdat sommige items zich daar uitstekend voor lenen, maar er komen ook onderwerpen aan bod waarbij wij van de mensen in de zaal een contemplatieve houding vragen waarin zij meegevoerd worden door de stroom van de teksten.

Er zullen op de lesmiddagen vrij veel entiteiten aanwezig zijn, omdat ook zij zich geroepen voelen deze lessen te ontvangen, maar de mensen in de zaal hebben hier geen last van.

Dus deze lesvorm zal meer de sfeer gaan krijgen van een werkelijke samenkomst, want zoals Jezus de schare mensen vanaf een berg toesprak, zo zullen wij, middels Magda, ons gehoor in de zaal toespreken en zal er steeds minder een uitwisseling tussen ons en de bezoekers plaats vinden.

Maar de toehoorders zullen in zichzelf de beroering voelen, de aanraking ervaren waarmee wij onze lessen in hen neerleggen”.

De aanvangstijd is 14.00 uur

Er staat een mand voor een bijdrage in de onkosten

Audio lessen

“In den beginne was het Woord, en het Woord was met God…”

Waarschijnlijk kent ieder van u deze zin waar de geschriften mee beginnen.

De Leraren spreken ook over de geschriften wanneer Zij het hebben over de teksten vanuit de Wereld van de Wijsheid die via de lesmiddagen worden doorgegeven.

Deze teksten verhalen over de geestelijke wetten die in de mens doorwerken. Wij willen u die niet onthouden en hebben deze teksten toegankelijk gemaakt voor de mens die graag nog eens de inhoud van een lesmiddag wil terugluisteren.

Maar ook vonden de Leraren de tijd nu rijp om deze teksten via de website aan te bieden, zodat de mens die niet in de gelegenheid is om een lesmiddag mee te maken, wel op de hoogte blijft van Hun zienswijze.

Wij hebben de teksten zo bewerkt dat de persoonlijke zaken eruit zijn gehaald en de tekst alleen de essentie van de les weergeeft.

U zult ook bemerken dat de Leraren het onderwerp van de les inleiden met een symbolisch verhaaltje, want u weet natuurlijk al dat de taal van de Wereld van de Wijsheid alleen uit symbolen bestaat.

http://www.wereldvandewijsheid.nl/luisterteksten.htm

INLEIDING DE WAARHEID

GEESTELIJKE WETTEN DE PRIKKELS

AANGELEERDE REGELS HET KORENVELD

DE WOESTIJN HET PAD VAN HET WEZEN

http://www.wereldvandewijsheid.nl/gedichten.htm